Wie zijn wij?

Wij zijn Steven en Anneloes van der Hoeven, 28 jaar, getrouwd en ouders van drie prachtige kinderen (3,1 en 0). Wij wonen in Zoetermeer en werken als leerkracht en jurist. Om te ontspannen van een druk (gezins)leven, houden wij erg van wandelen, series kijken, wijn drinken en spelletjes spelen.

Wat doen wij?

Na het krijgen van drie kinderen, weten wij inmiddels het nodige van leuke en vooral praktische babyspullen. De uitspraak “dat is handig” is veelvuldig door familieleden, vrienden en voorbijgangers gepasseerd. Wij dachten: hier moeten wij iets mee gaan doen. Wij willen anderen ook blij maken met al deze nuttige babyaccessoires. Daarom zijn wij begonnen met het opzetten van leuke gift bags. Deze vrolijke gift bags zijn voorzien van super leuke en handige babyaccessoires.

Uit ervaring weten wij inmiddels dat ouders overladen worden met kleertjes, rompertjes, sokjes en rammelaars. Uiteraard zijn dit hele lieve presentjes, maar na het krijgen van drie kinderen komen wij inmiddels om in de rammelaars, rompertjes en sokjes.

Het “probleem” is vaak dat kraamvisite niet honderden euro’s aan een cadeautje wil uitgeven. Dat snappen wij heel goed, dat zouden wij zelf ook niet doen. Babyspullen zijn hartstikke duur. Hierdoor nemen mensen eerder een betaalbaar kleinigheidje mee, zoals een paar sokjes. Daarbij heeft de gemiddelde mens het ook veel te druk om te kijken voor een origineel kraamcadeau. Al gauw wordt er dan maar iets uit het rek gehaald, verpakking eromheen en hup!

Dit hoeft nu niet meer! De Happy Bag is origineel en betaalbaar. Je hoeft niet meer na te denken over een cadeau, je kan vanaf je luie stoel bestellen. Het voorwerk hebben wij al gedaan, de handige spullen zijn in huis en de Happy Bags maken wij. Het enige wat je hoeft te doen is de deur te openen voor de pakketbezorger of bij ons langs te komen.

Wij maken verschillende Happy Bags, voor ieder wat wils, met altijd bruikbare babyspullen. Je krijgt veel waarde voor je geld. Door de inkoop van heel veel verschillende babyproducten, is elke Happy Bag anders. Hierdoor kan je de Happy Bag vaker cadeau doen.

Daarnaast vind je 99% van deze producten ook niet in de Nederlandse winkel. Dat maakt de kans groter dat de betreffende mama of papa (in spé) de cadeaus nog niet heeft!

Onze zoon Niels helemaal blij met zijn knuffeldoekje en baby float ring. Deze items kun je ook in de Happy Bag tegenkomen!